Zelf niet meer rijden wanneer je naar je klanten gaat. Kan dat voor een gering bedrag? Lees met ons mee in deze blog, want daarin gaan we je uitleggen hoe je dat kunt regelen. Lees snel mee en doe je de voordeel met de tips.

Niet meer zelf rijden

Het niet zelf hoeven te rijden naar klanten en zakenpartners maakt een boel verschil, want je kunt je focussen op andere zaken die nodig hebt. Zoals een goede work flow. Dat maakt je bedrijf succesvoller. In de auto kunnen werken is prettig. Dat kan met een chauffeur voor een goede prijs. Welke zou dat kunnen zijn? De studentchauffeur is er zo een.

Met je eigen auto

Je hoeft geen auto te huren en bespaart op brandstof wanneer je gaat voor de studentchauffeur. Deze parttimer (vandaar ook de lage prijs) kan voor minder dan 15 euro per uur aan de slag voor je. Een goede manier om je imago een flinke boost te geven, zo’n privé chauffeur. Maar hoe is dat allemaal mogelijk, horen we je denken. Het is erg makkelijk te verklaren, deze chauffeur haalt je gewoon in je eigen auto op. Op deze manier zit je niet met extra kosten. Een ideaal concept als je een representatieve auto hebt waarmee je goed voor de dag kunt komen. 

Wat is een studentchauffeur?

Een studentchauffeur is een parttimer die naast de studie werkzaam is als chauffeur. Deze experts (want ze hebben veel ervaring) is voor een laag tarief in dienst te nemen. Het voordeel van een studentchauffeur is dat je een bijdrage levert aan de ontwikkeling van een student. Studeren én in het bedrijfsleven werkzaam zijn, maakt een goede referentie op je CV. Als werkgever aan een studentchauffeur draag je dus bij aan maatschappelijke ontwikkeling.