100jaarcitroen

Waar kun je een studentchauffeur voor gebruiken?

Geplaatst op

Studentchauffeurs zijn mensen die tijdens hun studie in te huren zijn als chauffeur. Dat is misschien niet geheel onverwacht! Ze kunnen als chauffeur dienen middels hun eigen auto of, indien dit gewenst is, een auto van de zaak gebruiken. Studentchauffeurs worden, in tegenstelling tot wat velen denken, niet enkel ingezet door zakenmannen en -vrouwen. Dat zou je wel denken aangezien dit vaak mensen zijn met een volle agenda. Desalniettemin zijn er tal van andere goede redenen waarom je een student chauffeur zou willen inzetten. In deze blog delen we een aantal belangrijke redenen met je.

Het transporteren van je auto

Soms wil je graag op een bepaalde locatie een auto hebben staan. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een verhuizing of wanneer een auto vanaf de garage of dealer naar huis of naar kantoor moet worden gebracht. Hiervoor is een studentchauffeur een heel prettige oplossing. Door middel van het openbaar vervoer en de vrijstelling die studenten krijgen voor de kosten hiervan, kunnen zij eenvoudig door heel Nederland reizen. Dat is stukken goedkoper en je hoeft zelf geen verlof aan te vragen.

Het aanbieden van een valet

Niet elke locatie in Nederland is voorzien van ruim voldoende parkeervoorzieningen en parkeerplaatsen. Hoewel er misschien verderop wel geparkeerd kan worden betekent het wel dat mensen vaak nog een (al dan niet flink) stuk moeten lopen. In dergelijke gevallen kun je, door middel van het in de hand nemen van een studentchauffeur, zorgen dat je valet service kunt aanbieden. Je kunt verwachten dat mensen dit een erg prettige en goede extra service zullen vinden. Zeker omdat ze nu niet meer een stuk hoeven te lopen vanaf de parkeerplaats naar de locatie. 

Niet rijden onder invloed

Het is in veel delen van de wereld verboden om te rijden onder de invloed van alcohol. Mocht je toch op een feestje of bijeenkomst zijn en alcohol willen drinken, dan kun je een studentchauffeur inhuren die je na afloop weer veilig thuis brengt.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden