100jaarcitroen

Slimmer rijden: een slimme rittenregistratie

Geplaatst op

De RouteVision Nederland: rittenregistratie en kilometerregistratie is een uitkomst voor veel ondernemers. In deze blog gaan we je uitleggen wat precies de grote voordelen zijn die samenhangen met dit uiterst praktische systeem. Lees snel met ons verder, dan is het direct duidelijk dat je als ondernemer niet langer moet wachten om bepaalde zaken in je bedrijf goed te regelen. 

Wat houdt het slimme systeem in? 

Het slimme registratiesysteem is een manier om ritten te registreren. Het aantal kilometers wordt automatisch vastgelegd. Op deze manier is het mogelijk om een goed overzicht te hebben van welke kilometers er privé gereden worden en welke niet. Zo is het ook een stuk gemakkelijker om de Belastingdienst het overzicht van de gereden privékilometers te presenteren. Je mag maximaal 500 km privé rijden met een zakelijke auto. Je moet in principe dus kunnen laten zien dat je onder of op dit aantal kilometers zit.

Welke voordelen heeft het slimme registratiesysteem nog meer? 

Door gebruik te maken van het slimme registratiesysteem van RouteVision is het mogelijk om te profiteren van verschillende voordelen. Denk aan de volgende voordelen: 

  • Je weet waar je bedrijfsauto´s zijn omdat er een track & trace ingebouwd wordt. Zo is het ook mogelijk om in het geval van calamiteiten altijd te weten waar de auto is. 
  • Het is mogelijk om te zien hoe de verschillende routes zijn die gereden worden en daar kan je dan op corrigeren wanneer bijvoorbeeld routes te lang zijn, zodat er beter een andere route gekozen kan worden, naar een vaste klant bijvoorbeeld.
  • Het kan wel eens voorkomen dat een klant moeilijk doet over een uitgeschreven factuur van jou. Dan zeggen ze dat de werkzaamheden korter geduurd hebben dan feitelijk het geval was. Nu kun je door middel van het systeem aantonen dat jouw auto’s dat werkelijk een x-aantal uur op de locatie van de klant zijn geweest. Dat scheelt alweer een boel getouwtrek. Het slimme systeem biedt dus een objectieve weergave van de realiteit.

Dit zijn een aantal voordelen waar je van kunt profiteren als ondernemer. Neem contact op met RouteVision en doe je voordeel met dit slimme systeem!

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden