100jaarcitroen

Online een occasion kopen, wel of niet doen?

Geplaatst op

Bij het kopen van een occasion moet je geluk hebben. Dat hoor je veel mensen zeggen. In principe zit daar een kern van waarheid in, echter die kern geld ook voor het kopen van een geheel nieuwe auto. Hoe vaak hoor je niet dat er een storing zit in een gloednieuwe auto die net de fabriek komt uitrollen. Als jij de pech hebt dat je nu net die auto koopt, dan heb je geen geluk. Maar gelukkig kun je in dit geval altijd terug vallen op de fabrieksgarantie. Nou precies hetzelfde geldt als je online een occasion koopt bij Bynco.

Fabrieksgarantie aanvullend met 180 dagen Bynco garantie

Veilig online een occasion kopen doe je dus bij Bynco. Je weet namelijk dat je bij Bynco enkel en alleen technisch zeer goede, redelijk nieuwe tweedehands auto’s kunt kopen. De meeste occasions in deze webshop genieten nog van fabrieksgarantie. Mocht er onverhoopt en onvoorzien toch wat mis zijn met je gekochte occasion dan draai jij zelf niet voor de kosten op. Maar bij Bynco gaat de service nog een stukje verder. Op het moment dat de fabrieksgarantie eindigt gaat de garantieperiode van Bynco in. Je hebt dan nog eens 180 dagen extra garantie op je gekochte auto via Bynco. Het is dus onmogelijk om via Bynco de zogeheten kat in de zak te kopen.

Een occasion kopen op de hoek van de straat of aan de andere kant van het land

Als je op zoek bent naar een goede occasion dan wil je daar natuurlijk het liefst niet het hele land voor afrijden. Je keus in de omgeving is helaas wel beperkt. Ook daarom is een occasion kopen via Bynco een goede optie. Bynco heeft namelijk een groot aanbod en de auto wordt thuis bij jou bezorgd. Je hoeft er dus niet eens de deur voor uit!

Gerelateerde berichten

Leuke locaties om heen te gaan op vakantie

Veel mensen vinden het heerlijk om er af en toe tussenuit te kunnen gaan. Een vakantie naar het buitenland is dan zeker geen slecht idee. Echter kan...

Lees meer

De beste onderhoud tips voor jouw meubels

Je hebt net een nieuwe inboedel gekocht voor je nieuwe woning. Hopelijk zul je er nog vele jaren van genieten. Om te genieten van een lange...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden