We zijn natuurlijk allemaal heel erg fan van Citroën en dat is natuurlijk niet vanwege de slechte eigenschappen die deze prachtige auto heeft. Integendeel, wij zijn erg blij met de heerlijke pasvorm van de stoelen alsmede alle moderne snufjes die de nieuwste modellen hebben. En natuurlijk zijn we erg blij met de mooie klassiekers die er allemaal nog zijn. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat onze auto het enige vervoersmiddel dient te zijn. Het is ook nog mogelijk om bijvoorbeeld een scooter naast de Citroën te hebben, daar komen allerlei voordelen uit voort. Deze willen we eventjes met je doornemen in deze blog.

Voordelen van een scooter 

Het is bijzonder leuk om te zien dat een scooter zo veel plezier aan mensen bezorgt. Zelfs al hebben zij een Citroën in de garage staan. Een scooter komt gewoon met een heleboel voordelen die je in de eerste instantie misschien niet zal bedenken. Zo is het erg gemakkelijk om een scooter in de stad te parkeren. Dat is natuurlijk iets wat jou heel veel tijd kan gaan schelen. Het blijkt dat heel veel mensen graag met de scooter naar hun werk gaan als ze in de stad zowel wonen als werken. Je kunt gewoon heel gemakkelijk een sluiproute nemen en je zit niet zo snel vast in de spits op dat moment.

Beter voor het milieu 

Wanneer we kijken naar het milieu in de stad, dan is het erg prettig om te zien dat een scooter, en alle andere vervoersmiddelen die erop lijken, een zeer goede invloed hebben op de luchtkwaliteit. Je kunt namelijk ook een elektrische scooter nemen en dan zit je niet met de uitlaatgassen. Een scooter is sowieso al een verbetering vergeleken met de uitlaatgassen van een auto. Je ziet dat de luchtkwaliteit in de stad zeker vooruit gaat wanneer er minder autoverkeer in de stadskern aanwezig is.

Sneller en goedkoper 

Je bent een stuk sneller op je werk wanneer je gaat met een scooter. Daarbij is het ook zo dat een reparatie sneller gedaan is. We kunnen daaraan toevoegen dat het ook een stuk goedkoper is wanneer je een reparatie aan je scooter moet laten doen. Wanneer je nog voordeliger uit wilt zijn is het slim om een aantal onderdelen online te bestellen zodat de garage die voor jou erin kan zetten, zelf halen ze vaak bij de dealer en dat is duurder.

Het is zeer eenvoudig om vespa onderdelen te bestellen bij piaggio-parts.nl.

Dus voor de langere trips is het goed om je Citroën te pakken, terwijl voor een klein ritje in de stad van locatie een locatie 2 een scooter juist weer veel beter is.