100jaarcitroen

Een eigen chauffeur? 3 redenen om hiervoor te kiezen

Geplaatst op

Laat me raden, wanneer je eigen chauffeur las, dacht je meteen aan een chauffeur voor zakenmensen, diplomaten of bijzonder rijke mensen. Die gedachte is echter niet helemaal juist. Het prijskaartje wat namelijk hangt aan een eigen chauffeur is nog verrassend laag. Misschien heb je wel eens gehoord van studentchauffeurs. Wat voor redenen zijn er om een studentchauffeur in te huren? Hier lees je onze belangrijkste redenen om een studentchauffeur in te huren. 

Je kunt drinken op feestjes

Op een feestje of bijeenkomst zal je vaak een alcoholisch drankje worden aangeboden. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een bruiloft of een vrijdagmiddagborrel. Als je een beetje verantwoordelijkheidsgevoel hebt, dan weet je dat je niet kunt drinken als je daarna nog achter het stuur moet zitten. Je kunt om deze reden een studentchauffeur inhuren om toch te kunnen drinken op een feestje en alsnog met de auto weer thuis te kunnen komen.

Met je eigen auto van en naar huis

Je hoeft niet altijd met andermans auto te rijden wanneer je een studentchauffeur inschakelt. Het is niet ongebruikelijk dat een studentchauffeur in jouw auto rijdt wanneer jij naar een bepaalde plek toe wilt. Hierbij wordt dus voor veel mensen een uitstekende combinatie gecreëerd tussen een zeker comfort en luxe.

Een studentchauffeur is relatief goedkoop

Studentchauffeurs zijn relatief goedkoop ten opzichte van andere chauffeursdiensten. Er zijn verschillende redenen voor waarom dit het geval is. Een daarvan is dat ze, omdat ze student zijn, in het bezit zijn van een OV-kaart waardoor ze gratis door Nederland kunnen reizen met het openbaar vervoer. Dat betekent dat deze kosten niet verrekend zullen worden aan de klant en daardoor ben je dus stukken goedkoper uit!

Ben je overtuigd en wil je graag voor je volgende feestje, bijeenkomst of evenement een studentchauffeur inhuren? Kijk dan op de website van studentchauffeurs.nl voor de mogelijkheden.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden