100jaarcitroen

De voordelen van het hebben van een baantje als student chauffeur

Geplaatst op

Ben jij er momenteel over aan het nadenken of jij misschien studentchauffeur wilt worden? Dat is niet gek, want heel veel studenten denk je erover na. Dat komt omdat je als student chauffeur best wel veel voordelen hebt tegenover normale studentenbaantjes. In deze blog gaan we het hebben over wat de voordelen zijn van een baantje als studentchauffeur.

Flexibele werktijden.

Wat vaak gebeurt als je werkt als studentchauffeur is dat je zelf aangeeft wanneer je werkt. Je hebt in principe een 0-urencontract en vaak heeft het bedrijf waarvoor je werkt een app waar jij kan aangeven wanneer jij het liefst werkt. Je kan van tevoren te horen krijgen wanneer je moet werken, als je hebt aangegeven dat je dan kan werken. Of je kan op de dag zelf te horen krijgen dat je nog moet werken. Als je het op de dag zelf hoort, dan is het waarschijnlijk een klus die heel laat is gekomen en waarvan de ritten maatschappij flexibel moet reageren. Als jij dan kan staat hier soms ook een extra compensatie tegenover.

Goed uurloon.

Studentchauffeur krijg je een relatief goed uurloon. Dit is als je het vergelijkt met andere studentenbaantjes. Wat ook mooi is aan het zijn van studentchauffeur, is dat het niet zo fysiek inspannend is dus kun je het best wel lang doen en kun je dus best wel lange dagen maken. Als we het uurloon van een studentchauffeur vergelijken met iemand die in de horeca werkt, dan zul je zien dat de studentchauffeur negen van de tien keer meer verdient.

Je krijgt ook betaald om niks te doen.

Als jij het lekker vindt om betaald te krijgen om niks te doen en er ook nog eens niet voor op je kop te krijgen, dan ben jij misschien de ideale studentchauffeur. Het is namelijk zo dat als jij studentchauffeur bent je ook vaak tijden moet wachten op degene die met jou meerijdt.

Gerelateerde berichten

Shortlease zzp: De oplossing voor ondernemers

Als zelfstandig professional weet je als geen ander dat flexibiliteit en mobiliteit essentieel zijn in de huidige zakelijke wereld. Of het nu gaat om...

Lees meer

Wat houdt een studentchauffeur in?

Zelf niet meer rijden wanneer je naar je klanten gaat. Kan dat voor een gering bedrag? Lees met ons mee in deze blog, want daarin gaan we je...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden