Ben je op zoek naar een goede aangepaste auto? Bij Freedom Auto Aanpassingen kun je terecht voor het aanschaffen van een goede rolstoelauto of rolstoelbus. Zowel kopen als huren is mogelijk bij Freedom Auto Aanpassingen en geven je de mogelijkheid om meer mobiliteit te krijgen. Zowel als rolstoelgebruiker of als ouder/verzorger van een of meerdere rolstoelgebruikers heb je veel baat bij de aanschaf van een aangepaste auto. Kun je een aangepaste auto beter kopen of huren? Dit is vooral afhankelijk van je eigen situatie, wensen en mogelijkheden.

Kopen of huren: de opties

Wanneer koop je een aangepaste auto? Dit kun je het beste doen wanneer je regelmatig gebruik maakt van de auto. Bijvoorbeeld voor bezoeken aan het ziekenhuis, dagjes weg, het brengen naar school of andere bezigheden. Het is dan een groot voordeel om altijd een auto op de stoep te hebben staan die je overal naartoe kan brengen. Ook wanneer je zelf rolstoelgebruiker bent kun je met een aangepaste auto naar je werk gaan of andere bestemmingen gemakkelijk en snel bereiken. Een aangepaste auto kopen is een echte aanwinst en vele anderen gingen je dan ook voor bij Freedom Auto Aanpassingen.

Een aangepaste auto huren is ook een optie. Dit doe je vooral wanneer je een dagje of weekendje weg wilt en niet het juiste vervoer hebt. Ga je met een groter gezelschap van rolstoelgebruikers? Dan is het een enorme uitkomst om een grote rolstoelbus of rolstoeltaxi te huren waar je de hele dag gebruik van kunt maken.