100jaarcitroen

3 manieren om een motor te vervoeren

Geplaatst op

Een motor is een geweldig vervoersmiddel, maar helaas kun je er niet altijd en overal mee heen rijden. Zo is het niet handig om in de winter de weg op te gaan met een motor. Mag of kan je even niet op jouw motor rijden, maar wil je hem alsnog vervoeren? Dan zal dat bijvoorbeeld met een motoraanhanger of moeten. Er zijn verschillende manieren om een motor veilig en snel te vervoeren. We zetten hieronder enkele manieren en tips op een rij.

Met een pick-up truck

Parkeer de truck en motor op een stevige, vlakke ondergrond. Probeer nooit een motorfiets in een pick-uptruck te laden op een zachte ondergrond die bij het verplaatsen van de motorfiets kan wegzakken. Laad de motor op de truck en bind hem goed vast met snelbinders. We raden je aan om de motor niet in je eentje proberen in de pick-up truck te krijgen, ook als je oprijplaten gebruikt. Je kunt dit het beste samen met een vriend of familielid doen.

Met een motortrailer

Een motortrailer of motoraanhanger is een aanhangwagen voor je motor. Het voordeel van een motortrailer is dat hij precies zo is ontwikkeld om gemakkelijk en veilig een motor mee te vervoeren. Een motoraanhanger heeft een of twee oprijplaten zodat de motor erop gereden kan worden. Verder heb je hier natuurlijk alleen nog een auto met trekhaar voor nodig en je kunt de motor veilig vervoeren door het hele land.

Laten vervoeren

Heb je geen zin of tijd om zelf je motor te vervoeren? Laat hem dan vervoeren door een vervoermaatschappij. Je bent hier wel wat meer geld voor kwijt dan wanneer je hem zelf vervoert, maar het scheelt je wel flink wat tijd. Ook ben je ervan verzekerd dat dit op een juiste en veilige manier gebeurt.

Gerelateerde berichten

Leuke locaties om heen te gaan op vakantie

Veel mensen vinden het heerlijk om er af en toe tussenuit te kunnen gaan. Een vakantie naar het buitenland is dan zeker geen slecht idee. Echter kan...

Lees meer

De beste onderhoud tips voor jouw meubels

Je hebt net een nieuwe inboedel gekocht voor je nieuwe woning. Hopelijk zul je er nog vele jaren van genieten. Om te genieten van een lange...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden